ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Ο καιρός αλλάζει και το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά. Τα δέντρα αρχίζουν να ρίχνουν τα φύλλα τους και εμείς να μένουμε περισσότερες ώρες στο σπίτι μας.
Ας φέρουμε τα χρώματα και τις μυρωδιές του φθινοπώρου στο εσωτερικό.




Ας παρατηρήσουμε την φωτογραφία. Βλέπουμε αποχρώσεις του πορτοκαλί, του σκούρου πράσινου και του καφέ. Μπορείτε να επιλέξετε μια απόχρωση από αυτές ή συνδυασμό τους και να κάνετε τις αλλαγές στο χώρο.

Αν δε θέλετε να κάνετε δραστικές επεμβάσεις, όπως να βάψετε ξανά τους τοίχους, θα σας προτείναμε να παίξετε με τα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τα μαξιλάρια, τα ριχτάρια και άλλα.

Δείτε κάποιες ιδέες.











Όπως είδατε, ανεξάρτητα από το χρώμα του τοίχου, μπορείτε να συνδυάσετε το καφέ με το πορτοκαλί, το πορτοκαλί με το πράσινο κ.ο.κ..

Η φύση, όμως, μας παρέχει και άλλα ερεθίσματα, τα οποία μας βοηθούν να αλλάξουμε τη διακόσμησή μας.
Το πορτοκάλι, η κολοκύθα, το ρόδι, τα φύλλα των δέντρων, οι ξηροί καρποί, τα κουκουνάρια και άλλα είναι κάποια από αυτά τα καλούδια.

Πολλά διακοσμητικά μπορούμε είτε να τα αγοράσουμε είτε να τα κατασκευάσουμε μόνοι μας.









  
 












Διακοσμήστε και τα τραπέζια σας με θέμα το φθινόπρωο.








Μην ξεχνάτε πως ο χαλκός είναι ένα μέταλλο που ταιριάζει πολύ με το φθινόπωρο.










Πηγή φωτογραφιών
bhousedesain.com / blovelyevents.com / casartcoverings.com / creativehomeidea.com / daysofchalkandchocolate.blogspot.com / denoxa.com / designhomes.pics / findinghomeonline.com / founterior.com / homedesignsideas.net / mycherryblog.com / themagicbrushinc.com / wegli.com / www.architectureartdesigns.com / www.brainlid.com / www.countryliving.com / www.decoist.com / www.decor4all.com / www.decor-guide.com / www.decosee.com / www.flickr.com / www.free-home-decorating-ideas.com / www.hdwallpapers-3d.com / www.hgtv.com / www.homedit.com / www.housetohome.co.uk / www.kirklands.com / www.labdal.com / www.lushome.com / www.pinterest.com / www.sodahead.com / www.songbirdblog.com / www.stupic.com / www.topdreamer.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου