ΖΩΔΙΑ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ / ZODIAC SIGNS - CANCER

Ένα από τα ζώδια του νερού είναι ο Καρκίνος (22/6 - 23/7).
One of the zodiacs with water as element is Cancer (22/6 - 23/7).


Όσοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό χαρακτηρίζονται από μια κρυφή δύναμη και αγάπη για την οικογένεια, είναι προστατευτικοί και λάτρεις της άνεσης και της ζεστασιάς στο χώρο του σπιτιού.
Those who belong to this sign are characterized by a hidden power and love for the family, they are protective and lovers of comfort and warmth in the home.
Τα χρώματα που είναι ιδανικά για έναν Καρκίνο είναι το λευκό, τα περλέ, το μπεζ και το ασημί. Λατρεύει τα πολυτελή αντικείμενα, τα μαλακά ριχτάρια, που θα τον κάνουν να βυθιστεί ακόμα περισσότερο στον καναπέ, τις βολικές πολυθρόνες. Απαραίτητα αξεσουάρ στο χώρο το σκαμπό για να ακουμπά τα πόδια του, όταν κάθεται στην πολυθρόνα και οι κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες.
The colors that are ideal for a Cancer are white, pearl, beige and silver. They love luxurious items, soft throws that will make them immerse even more on the sofa, the comfortable armchairs. Necessary accessory in the room the stool to rest on their legs when sitting in the armchair and the frames with family photos.




Πηγή φωτογραφιών / Photos
blog.fabfurnish.com / blog.thenest.com / www.brit.co / www.etsy.com / www.hgtv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου