ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ

Καλό μήνα σε όλους! Τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου και με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής μας εορτής, το χρώμα που κυριάρχησε ήταν το σκούρο μπλε. Χρώμα που, όπως είδαμε, θα κυριαρχήσει όλο το 2016 στη διακόσμηση.


Το μπλε είναι χρώμα ενισχύει την συναισθηματική ηρεμία και τη γαλήνη, η σκούρα δε απόχρωση εκφράζει την ευθύνη, τη γνώση, την εμπιστοσύνη, την εξουσία και είναι το χρώμα του διαλογισμού και της σοφίας.


Συνδυάζεται τέλεια με το λευκό, το ανοιχτό μπεζ, το γκρι, τα ασημί ή νίκελ αντικείμενα, μα και τα μπρονζέ και τα χρυσά.
































Πηγή φωτογραφιών
articulatebaboon.com / blog.cheapchicdecor.com / denoxa.com / diy-enthusiasts.com / galleryhip.com / hepok.com / jpsinteractive.org / livebreathedecor.com / projectnursery.com / shinhoshi.blogspot.com / ths.gardenweb.com / velvettoolbox.com / www.1lovestore.com / www.apartmenttherapy.com / www.bathroomizea.com / www.bungalowblueinteriors.com / www.decoist.com / www.decorpad.com / www.francescagino.us / www.homedesign.photos / www.homedit.com / www.housetohome.co.uk / www.houzz.com / www.interiordecodir.com / www.moidesigns.net / www.mrcream.net / www.neveteva.com / www.sistamoments.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου